METAMORPHOS

Om Metamorphos

Varför namnet Metamorphos?

Metamorphosis betyder förvandling och betecknar inom biologin den förändring som sker när t ex en larv utvecklas till en vacker fjäril. Jag som har Metamorphos heter Kristina Landeström och jag tycker det är spännande med förändring. Vi befinner oss i en tid och tillvaro som snurrar allt snabbare. Internet, globalisering, klimatförändring, internationella ekonomier m.m ställer nya krav och tvingar oss att förhålla sig till ordet förändring. Eller enligt citat ”Vi är på väg in i en perfekt storm – vi lever i en tid då det enda vi säkert vet är att vi behöver vara snabbare att förändra oss imorgon. Eller idag”. Jag menar att vi ofta använder möten för att berätta och beskriva nya villkor, ny organisation, nya marknader, nya mål m.m som ska uppnås. Men frågan är hur vi hanterar själva mötet?

Jag började min vuxenresa som dansare och drömmen om att stå på scenen i stålkastarljuset var stark. Men efter några år så växte intresset för kommunikation och framförallt frågan kring ”Hur kan man förmedla en känsla eller en upplevelse?”

Det gör man bäst i det fysiska mötet mellan människor, anser jag och därför har jag en passion för möten. Efter nästan 20 års erfarenhet som konsult för olika företag och varumärken inom området kommunikation är jag övertygad om att ett fysiskt möte kan vara ett av de mest kraftfulla verktygen när du vill nå fram till din målgrupp. Men du bör hantera mötet rätt, det kan också vara ödestigert om du gör fel.

Min start i mötesindustrin var i början av 90-talet som företagare i eventbranschen, så jag har varit med länge. Men jag tycker fortfarande det är lika inspirerande med den kreativa processen inför produktionen av ett möte eller event. Sen tycker jag också mycket om att jobba i projekt. Det finns en början och ett slut, däremellan en berg och dalbana som är spännande att åka med på.

Jag är en person som är kreativ, gillar förändring, utmaningar och har också lätt för att känna engagemang i olika frågor. Det är nog en av anledningarna till att jag just nu sitter som ordförande i MPI Sweden chapter. MPI står för Meetings Professional Internationel och är ett internationellt nätverk inom mötes- och eventindustrin. Mer info här

Jag har två barn, hund, häst och tycker livet är en fest! Och sitter också ibland i stolen på bryggan…..